Protest Letter from Internationalt Forum /The Middle East Group, Denmark

Immediate Release of Palestinian Freedom Fighter Khalida Jarrrar

(in Danish below)

Today, April 2, in the morning, over 60 Israeli occupation soldiers raided the home in Ramallah of Palestinian parliamentarian Khalida Jarrar and arrested her.

Khalida Jarrar is a well known Palestinian human rights advocate and feminist and a leading member of the Popular Front for the Liberation of Palestine. She has been a visible participant in the West Bank demonstrations last summer – in support of the Palestinians in Gaza, denouncing the Israeli killing of more than 2000 Palestinians.

In the late summer 2014 the occupation forces tried to expel her from Ramallah  to a remote place in Jericho on the West Bank. It was the courage of Khalida Jarrar together with a strong international solidarity campaign which prevented the Israeli authorities to carry out their plan. But now they try again!! We shall prevent their plan!

Stand with Khalida Jarrar – Immediate Release of Khalida Jarrar

Fight Zionism and Imperialism – Free Palestine

Copenhagen, April 2, 2015

www.internationaltforum.dk – the Middle East Group

xxxxxxxxxxxxxxx

http://samidoun.net/2015/04/breaking-news-palestinian-leader-parliamentarian-khalida-jarrar-arrested-by-israeli-occupation-forces/

Løslad den palæstinensiske frihedskæmper Khalida Jarrar

i dag, den 2. april 2015, blev den palæstinensiske parlamentariker Khalida Jarrars hjem i Ramallah gennemsøgt af over 60 israelske besættelsessoldater som arresterede hende.

Khalida Jarrar er en kendt palæstinensisk menneskeretsadvokat, feminist og ledende medlem af PFLP – Folkefronten til Palæstinas Befrielse. Hun var en synlig aktivist i demonstrationerne sidste år på Vestbredden, til støtte for palæstinenserne i Gaza og i protest mod Israels drab på over 2.000 palæstinensere.

I sensommeren 2014 forsøgte besættelsessoldaterne at fordrive hende fra Ramallah til Jericho – et afsides sted på Vestbredden. Det var Khalida Jarrars mod og den stærke internationale solidaritetskampagne som tvang de israelske myndigheder til at opgive deres plan. Men nu forsøger de igen. Vi skal forhindre deres plan.

Stand with Khalida Jarrar! Løslad Khalida Jarrar NU

Bekæmpe zionismen og imperialismen – Frit Palæstina

www.internationaltforum.dk – Mellemøstgruppen