22 April, Amsterdam: Freedom for Palestinian political prisoners!

Saturday, 22 April
1 pm
Het Spui
Amsterdam, Netherlands
Facebook: https://www.facebook.com/events/109880746238399/

— Zaterdag 22 april, Beursplein (vlakbij centraal station), Amsterdam, vanaf 13.00 uur vormen we een menselijke ketting in steun aan de Palestijnse gevangenen die nu in collectieve hongerstaking zijn voor hun rechten, in naam van Freedom and Dignity. Kom en steun de Palestijnse gevangenen!

—- Saturday april 22, Beursplein (near central station), Amsterdam, 13.00 hrs, we’re forming a human chain in support of Palestinian prisoners who are currently in a collective hungerstrike for their rights, in name of Freedom and Dignity.
Come and support the Palestinian prisoners!

Elk jaar staan de Palestijnse politieke gevangenen, het Palestijnse volk en supporters voor gerechtigheid en vrijheid in Palestina wereldwijd stil bij de Internationale Dag van Solidariteit met Palestijnse Gevangenen.

Op deze dag willen we met zoveel mogelijk mensen een human chain vormen , voor een paar euro kan je een stuk ketting kopen bij een van de doe-het-zelf winkels .
Event Pic made by Carlos Henrique Latuff