18 June, Gothenburg: People’s meal and solidarity evening for Khalida Jarrar

Monday, 18 June
4:00 pm
Syndikalistisk Forum
Ovre Husargatan 27
Gothenburg, Sweden
Facebook: https://www.facebook.com/events/874140319461521/

The Frihet åt Ahed Tamimi Göteborg committee is organizing a people’s meal and solidarity evening at the Syndicalist Forum. In addition to our usual focus on Ahed Tamimi and the release of Palestinian prisoners, including letter writing, we will pay special attention to the case of Khalida Jarrar.

This is not the first time we focus on her imprisonment, but we want to highlight the growing international campaign for her release. Khalida Jarrar has been held in administrative detention since 2 July 2017; her detention was renewed in December 2017 and the latest order is scheduled to expire on 30 June of this year. As usual, with Israel’s arbitrary terror against Palestinians, there is a risk that the order for administrative detention will be renewed again.

Read more on the Addameer website (http://www.addameer.org/news/urgent-action-help-free-human-rights-defender-khalida-jarar), attend our evening (we are planning a solidarity photo) and engage in the solidarity movement for the liberation of Palestine!

Vi i Frihet åt Ahed Tamimi Göteborg arrangerar folkkök och solidaritetskväll på Syndikalistiskt Forum. Förutom vårt vanliga fokus på Ahed Tamimi och andra palestinska fångar och deras frigivning med bland annat brevskrivning så ägnar vi kvällen särskilt åt att uppmärksamma Khalida Jarrar.

Det är inte första gången vi uppmärksamma henne och hennes fångenskap, men vi vill med denna kväll uppmärksamma och själva delta i den nyligen uppkomna internationella kampanjen för hennes frigivning. Khalida Jarrar har hållits i administrativt förvar i flera omgångar, nu senast sedan 2:a juli 2017, och denna senaste order är planerad att gå ut 30:e juni i år. Som vanligt med Israels godtyckliga terror mot palestinier finns det nu en risk att ordern om administrativt förvar förlängs.

Läs mer på palestinska fångsolidaritetsgruppen Addameers hemsida (http://www.addameer.org/news/urgent-action-help-free-human-rights-defender-khalida-jarar), delta på vår kväll (vi planerar ett solidaritetsfoto) och i vilket fall som helst engagera dig i solidaritetsrörelsen för Palestinas befrielse!

Info om mat inom kort.

Öppet 16-20, folkkök 17:00
Syndikalistiskt Forum
Övre Husargatan 27
Hpts: Olivedalsgatan eller Linnéplatsen
Cash is Queen! (även swish)