20 October, Tunis: Protest at the French Embassy in Solidarity with Georges Abdallah

Saturday, 20 October
2:30 pm
French Embassy
Avenue Habib Bourguiba
Tunis, Tunisia
Facebook: https://www.facebook.com/events/327480194683643/

A call to all to join us on Saturday, 20 October at 2:30 pm in front of the Embassy of France in Tunis and to participate in the protest organized by the Tunisian Solidarity Committee for the Liberation of Georges Abdallah in coordination with the Tunisian campaign for boycott and against normalization with Zionism. We demand the release of the longest-held political prisoner in Europe and denounce the ongoing kidnapping of the struggler Georges Ibrahim Abdallah in French prisons after 34 years of captivity, despite his eligibility for release.

France is a colonial state!
Freedom for Georges Abdallah!
Freedom for Ahmad Sa’adat!
Freedom for all prisoners in the Zionist jails!

دعوة إلى كل الأحرار للحضور يوم السبت 20 أكتوبر 2018 على الساعة 14:30 أمام سفارة فرنسا بتونس العاصمة و ذلك للمشاركة في الوقفة الاحتجاجية التي تنظمها لجنة التضامن التونسية من أجل اطلاق سراح جورج ابراهيم عبد الله بالتنسيق مع الحملة التونسية لمقاطعة ومناهضة التطبيع مع الكيان الصهيوني و ذلك للمطالبة بإطلاق سراح أقدم سجين سياسي بأوروبا والتنديد بجريمة الاختطاف المتواصلة التي يتعرض إليها المناضل جورج ابراهيم عبدالله في السجون الفرنسية بعد 34 سنة من الأسر رغم انتهاء مدة محكوميته

فرنسا هي هي فرنسا استعمارية
الحرية لجورج عبدالله
الحرية لأحمد سعدات

الحرية لكل الأسرى و الأسيرات في السجون الصهيونية