13 January, Copenhagen: Flea market for Palestine and political prisoners

Sunday, 13 January
2:00 pm – 5:00 pm
Solidaritetshuset (boutique)
Griffenfeldsgade 41
Nørrebro, Copenhagen
Facebook: https://www.facebook.com/events/1940141956054064/

Internationalt Forum’s Middle East Group is organizing a flea market in support of Palestinian political prisoners.

Program:
2:00 pm – Welcome, then flea market until 5:00 pm. Items for sale include clothes, paintings, plates, bowls, tablecloths, electronics, lamps, books, etc at flea-market prices. Free coffee/tea and Palestinian treats available! All proceeds go to support Palestinian political prisoners and their organizations, including Samidoun.

Donations of items to the flea market should be dropped off at the Solidaritetsbutikken during business hours (weekdays, 1 pm to 5 pm, from Monday 7 January through Friday 11 January). We thank you in advance and look forward to seeing you.

Free Palestine – Free all political prisoners!

Internationalt Forum Middle East Group

Palæstina loppemarked

Søndag den 13. januar kl. 14-17

Solidaritetshuset (butikken), Griffenfeldsgade 41. 2200 Nørrebro

Internationalt Forums Mellemøstgruppe arrangerer loppemarked til fordel for palæstinensiske politiske fanger søndag den 13. januar kl. 14-17 i solidaritetsbutikken, Griffenfeldsgade 41, Nørrebro..

Program: Kl. 14.00 velkomst. Herefter loppemarked indtil kl. 17. Der sælges tøj, malerier, platter, skåle, duge, elektronik, lamper, bøger osv. til loppepriser. Der serveres kaffe/the og palæstinensiske lækkerier. Alt overskud går til palæstinensiske politiske fanger og deres organisationer, herunder Samidoun.

Ting til loppemarkedet (i god stand) bedes afleveret i solidaritetsbutikken i åbningstiden: hverdage kl. 13-17 – fra mandag den 7. januar til og med fredag den 11. januar. Vi takker på forhånd for jeres bidrag.

Vi glæder os til at se jer.

Frit Palæstina – Løslad alle palæstinensiske politiske fanger

Internationalt Forums Mellemøstgruppe