21 January, Copenhagen: Free Ahmad Sa’adat – Free All Palestinian Prisoners

Monday, 21 January
5:00 pm
Blågårds Plads
Copenhagen, Denmark
Facebook: https://www.facebook.com/events/797577760581204/

Protest in Nørrebro, Copenhagen on Monday, 21 January: Free Ahmad Sa’adat – free all Palestinian political prisoners

As part of the International Week of Solidarity with Ahmad Sa’adat, the Internationalt Forum’s Middle East Group invites all to participate in this demonstration. We will meet at Blågårds Plads at 5 pm and go from here around Norrebro with lights and distribute flyers.

Ahmad Sa’adat is a Palestinian freedom fighter, the General Secretary of the Popular Front for the Liberation of Palestine, the strongest Palestinian leftist organization. Since 2002, Sa’adat has been behind bars, first under the Palestinian Authority in Jericho prison in the West Bank. From here he was kidnapped in March 2006 by the Israeli military and imprisoned in Israel. He has been sentenced to 30 years in prison for his role in a “terrorist organization” (PFLP) – though we all know it is the Zionist state of Israel that is the real terrorist. Sa’adat has participated in multiple prison struggles and hunger strikes. The struggle against the Israeli occupation takes place both inside and outside the prison bars.

Fight Zionism and imperialism – Boycott Israel – Free Palestine

Internationalt Forum – Middle East Group –facebook.com/Middleeastfree

Manifestation på Nørrebro i København mandag den 21. januar

Løslad Ahmad Sa’adat – løslad alle palæstinensiske politiske fanger

Som led i den internationale Ahmad Sa’adat solidaritetsuge inviterer Internationalt Forums Mellemøstgruppe til manifestation på Nørrebro mandag den 21. januar.

Vi mødes på Blågårds Plads kl. 17
og går herfra rundt omkring på Nørrebro med fakler og uddeler flyers

Ahmad Sa’adat er palæstinensisk frihedskæmper og generalsekretær for PFLP, Folkefronten til Palæstinas Befrielse, den stærkeste palæstinensiske venstrefløjsorganisation. Siden 2002 har Sa’adat siddet bag tremmer, først i det palæstinensiske selvstyrefængsel i Jericho på Vestbredden. Herfra blev han i marts 2006 kidnappet af det israelske militær og fængslet i Israel. Han er idømt 30 års fængsel for at tilhøre en ’terrororganisation’ (PFLP) – selvom vi alle ved at det er den zionistiske stat Israel som er den virkelige terrorist. Sa’dat har deltaget i flere fangeoprør og sultestrejker. Kampen mod den israelske besættelse og apartheid foregår både inden for og uden for fængslernes tremmer.

Bekæmp zionismen og imperialismen – Boykot Israel – Frit Palæstina

Internationaltforum.dk – Mellemøstgruppen – facebook.com/Middleeastfree