11 May, Uppsala: Demonstration for Gaza

Saturday, 11 May
1:00 pm
Slottsbacken
Uppsala, Sweden
Facebook: https://www.facebook.com/events/644663059311005/

The Palestinian People’s Association calls for a demonstration in solidarity with our friends in Gaza who are constantly subjected to aggression by the Israeli occupying power. So far, 27 people have been killed and hundreds of homes and buildings totally destroyed. We stand against the actions of the Israeli occupation, driving people from their homes, imprisoning young people and building an apartheid system!

On Saturday 11 May at 1 pm, we will demonstrate against that injustice and call on politicians to uphold international law and Palestinian rights.

Join us at Slottsbacken in solidarity with all Palestinians oppressed daily by the occupying power. Stand up for international law, stand up for justice!

تدعوكم جمعية الشعب الفلسطيني الي المسيرة التضامنية الحاشدة مع اهلنا في قطاع غزة الحبيب الذين يتعرضون الى عدوان همجي من قبل قوات الاحتلال الاسرائيلي الذي طال البشر والشجر والبناء وراح ضحيته حتى الآن اكثر من ٢٧ شهيدا ومئات الجرحى وتدمير المئات من المنشآت التجارية والمدنية وايضا رفضا لسياسة الاحتلال المتواصلة والقائمة على القتل والتدمير وذلك يوم السبت الموافق ٠٥/١١ في الساعة ١٣:٠٠ خلف القلعة Uppsala Slottsbacken .
حضوركم دعم وتعزيز لحقوق الشعب الفلسطيني العادلة واحتجاجا ورفضا لعدوان الاحتلال الاسرائيلي المتواصل بحقهم.
التجمع في الساعة ١٣:٠٠ والانطلاق الساعه ١٣:٣٠

Palestinska folkets förening uppmanar till demonstration i solidaritet med våra vänner i Gaza som ständigt utsätts för aggression från ockupationsmakten Israel. Hittills har 27 människor dödats och hundratals hem och byggnader har blivit totalt förstörda. Vi står emot den politik ockupationsmakten Israel bedriver som driver människor ifrån sina hem, fängslar unga och bygger upp ett apartheid-system!

På lördag 11/5 kl 13.00 demonstrerar vi mot den orättvisan och för att politiker ska upprätthålla folkrätten och palestiniernas rättigheter!

Möt oss på Slottsbacken i solidaritet med alla palestinier som dagligen blir förtryckta av ockupationsmakten! Stå upp för folkrätten, stå upp för rättvisa!

När: lördag 11/5 kl 13.00 (marsch startar 13:30)
Vart: Slottsbacken