Today, 11 July: Webinar in Arabic, English and Spanish – Hear live from Palestinians in the Jordan Valley & discuss role of Palestinian diaspora

Saturday, 11 July
10 am Pacific – 1 pm Eastern – 6 pm British time – 7 pm central Europe – 8 pm Palestine
TODAY! English and Spanish Translation will now be available for the webinar on the Palestinian revolutionary alternative, hosted by Samidoun Network in occupied Palestine, the Palestinian Youth Movement, HIRAK (Palestinian Youth Mobilization in Berlin), Al-Naqab Center and Palestinian Cultural Club! Join us at 10 am Pacific – 1 pm Eastern – 7 pm central Europe – 8 pm Palestine. Hear directly from activists in the Jordan Valley speaking about confronting annexation as well as Prof. Kamel Hawwash on the role of the Palestinian diaspora in confronting annexation and Zionist colonialism.
 
Join via Zoom for translation: https://us02web.zoom.us/j/83140581869
The event will also be livestreamed on Facebook (in Arabic)
 
¡HOY! La traducción al español y al inglés estará disponible para el seminario web sobre la alternativa revolucionaria palestina, organizado por la Red Samidoun en la Palestina ocupada, el Movimiento Juvenil Palestino, HIRAK (Movilización Juvenil Palestina en Berlín), el Centro Al-Naqab y el Club Cultural Palestino! Únete a nosotros a las 10 am Pacífico – 1 pm Este – 7 pm Europa central – 8 pm Palestina. Escuche directamente a los activistas del Valle del Jordán hablando sobre la confrontación de la anexión, así como al Prof. Kamel Hawwash sobre el papel de la diáspora palestina en la confrontación de la anexión y el colonialismo sionista.
 
Únase a través de Zoom para la traducción: https://us02web.zoom.us/j/83140581869
مسؤوليّة ودور فلسطينيّ الشتات في مواجهة الاستعمار الصهيوني ومشاريع الضم والاستيطان في فلسطين المحتلّة، عنوان وسؤال الندوة السادسة عشر (16) من سلسلة البديل الثوري حيث نستضيف أصوات فلسطينيّة مقاوِمَة من داخل منطقة الأغوار المحتلّة وكذلك البروفيسور كامل الحواش لتسليط الضوء على دور ومسؤولية الشتات في الحملات الفلسطينية والعربية والأممية المضادة للسياسات الصهيونية.. كيف نفهم دور حركة التضامن مع الشعب الفلسطيني في كشف ومواجهة الأهداف الاستعمارية الصهيونيّة والامريكيّة والاوروبيّة؟.ملاحظة: ستكون الندوة مترجمة إلى الإنجليزية والإسبانية.
عبر الرابط الآتي: https://us02web.zoom.us/j/83140581869