7 September, Copenhagen: Give Israel the Red Card! Protest Denmark-Israel Football Match

Tuesday, 7 September
7 pm
Vibenshus Runddel Metrostation (Jagtvej 180), 2100

Copenhagen, Denmark
Info: https://www.facebook.com/events/1198291027315448

Give Israel the Red Card! Boycott the World Cup football qualifier between Denmark and Israel on Tuesday, 7 September at 8:45 pm!

Demonstration at 7 pm with music, speeches, flyers and banners

Speakers:

Dalia – Stop Annexation of Palestine/Internationalt Forum Copenhagen
Jan Mathisen – 3F Palestine Network
Maher Khatib – Palestinian Democratic Union in Denmark
Irene and Johnna – Boykot Israel Campaign

Music:

Nassim – CHIEF, Fri Galaxe

MCs:

Tove Jensen, Demos
Maher Khatib, Palestinian Democratic Union in Denmark

We only carry Palestinian flags.

Israel is an occupying power that colonizes Palestinian land. Israel exposes Palestinians to daily racism and apartheid reminiscent of South African apartheid. Playing against the Israeli national football team in the Park legitimizes Israel’s occupation and apartheid policies.

Israel violates FIFA’s rules banning racism and apartheid. Israel is harassing Palestinian football players and restricting their freedom of movement. They are denied access to training and tournaments. The Israeli state has destroyed several stadiums and is preventing spectators and supporters from watching matches.

Israel is deliberately using sports and culture to cover up and launder its crimes against the Palestinian people.

Cancel the football match!

Boycott Israel – Free Palestine!

Organizers: Boykot Israel Kampagnen, Internationalt Forum København, Stop Annekteringen af Palæstina, Internationalt Forum Nordsjælland, Palæstinensisk Demokratisk Forbund i Danmark, Palæstinensisk Nationalforsamling i Danmark, Global Aktion, Demos.

GIV ISRAEL DET RØDE KORT!
NB DEMONSTRATIONEN ER FLYTTET TIL: VIBENSHUS RUNDDEL METROSTATION!
JAGTVEJ 180, 2100 KØBENHAVN Ø
Boykot fodbold VM kvalifikationskampen Danmark-Israel i Parken tirsdag den 7. september kl. 20.45

Demonstration kl. 19.00 med musik, taler, flyers og bannere
Sted: Vibenshus Runddel Metrostation (Jagtvej 180, 2100 København Ø)
Talere:
Dalia – Stop Annekteringen af Palæstina/IF København; Jan Mathisen – 3 F Palæstina Netværk;
Maher Khatib – Palæstinensisk Demokratisk Forbund i Danmark; Johnna & Irene, Boykot Israel Kampagnen

Musik:
Nassim, CHIEF, Fri Galaxe..,

Dirigenter:
Tove Jensen, Demos
Maher Khatib, Palæstinensisk Demokratisk Forbund i Danmark

Vi medbringer kun palæstinensiske flag.
Israel er en besættelsesmagt der koloniserer palæstinensernes jord. Israel udsætter palæstinenserne for daglig racisme og apartheid, der minder om den sydafrikanske apartheid. At spille kamp imod det israelske fodboldlandshold i Parken vil være at legitimere Israels besættelses- og apartheidpolitik.

Israel bryder FIFA’s regler der forbyder racisme og apartheid. Israel chikanerer palæstinensiske fodboldspillere og begrænser deres bevægelsesfrihed. De nægtes adgang til træning og turneringer. Den israelske stat har ødelagt flere stadions og forhindrer tilskuere og tilhængere i at overvære kampe.

Israel bruger bevidst sport og kultur til at dække over og hvidvaske sine forbrydelser mod palæstinenserne.

Drop fodboldkampen!

Boykot Israel – Frit Palæstina!

Arrangører:
Boykot Israel Kampagnen, Internationalt Forum København, Stop Annekteringen af Palæstina, Internationalt Forum Nordsjælland, Palæstinensisk Demokratisk Forbund i Danmark, Palæstinensisk Nationalforsamling i Danmark, Global Aktion, Demos.
Anbefalere:
Autonom

Infoservice, Fredsvagten v. Christiansborg, APK-Arbejderpartiet Kommunisterne, BJMFs (Bygge-, Jord-og Miljøarbejdernes Fagforening) Internationale Udvalg, Konfront, KP-Kommunistisk Parti, Dansk Cubansk Forening, FMN-Folkebevægelsen Mod Nazisme, Revolutionære Antifascister, KPID-Kommunistisk Parti i Danmark, Migrante, TID TIL FRED – aktiv mod krig,,…
(Opdateres)
Boykot PUMA, som er sponsor for det israelske fodboldforbund IF