Alla till Lannemezan 21 oktober! Internationell demonstration för frihet åt Georges Abdallah och de palestinska fångarna

Kom med i den årliga demonstrationen för frihet åt Georges Abdallah, marschera till fängelsets portar som håller honom fängslad, tillsammans med många stödkommittéer, föreningar, fack och politiska partier och deras stöd.

Samidoun Palestinian Prisoner Solidarity Network uppmanar alla att delta i demonstrationen för frihet åt den libanesiske palestinakämpen och åt alla palestinska fångar i sionistiska, imperialistiska och reaktionära regimers fängelser. Organisera er för att delta vid Lannemezan och massmobilisera för att gör våra röster hörda!

Samling lördagen 21 oktober 2023 framför tågstationen Lannemezan (65) i Lannemezan, Frankrike, kl. 14.00.

Georges Abdallah är en libanesisk kommunistisk aktivist och kämpe för den palestinska saken som suttit fängslad i Frankrike sedan 1984 och haft rätt till frigivning sedan 1999. Han är en av de längst fängslade politiska fångarna i Europa och påbörjar sitt 40:e år i fängelse 24 oktober 2023. I juni lämnade hans advokat in hans nionde begäran om villkorlig frigivning och utvisning så att han kan återvända och leva fritt i sitt hemland Libanon. Det är mer än någonsin dags att mobilisera för hans frigivning!

Håll er uppdaterade: https://www.facebook.com/events/6571688702893923/

INGA KOMMENTARER

Lämna en kommentar