Solidaritet med Rasmea Odeh!

Efter en intensiv kampanj av trakasserier från apartheidvänliga journalister och från de israeliska och US-amerikanska ambassadörerna till Tyskland (den senare ökänd för sina kopplingar till tyska extremhögern) beslutade myndigheter i Berlin på kvällen Fredag den 15:e mars att före detta palestinska fången och kände aktivisten Rasmea Odehs visum skulle dras in och att hon förbjuds att utöva politisk verksamheten.

Internationell solidaritet är av stor vikt i denna stund. Skicka gärna solidaritetsuttalanden för Rasmea Odeh till våra internationella kamrater på samidoun@samidoun.net.

Vi uppmanar alla samvetsgranna människor över hela världen att stå upp för rättvisa för Rasmea Odeh och för Palestina. Fler uppmaningar till handling kommer att publiceras de kommande dagarna, så följ vår och våra internationella kamraters kanaler. Er solidaritetsuttalanden och -meddelanden är viktiga för att markera att världen fördömer de tyska, US-amerikanska och israeliska regeringarnas handlingar för att tysta Rasmea Odeh och istället står med palestinska kvinnor och det palestinska folket i deras strävan efter befrielse.

Läs mer i och dela den längre engelska artikeln från våra kamrater i Samidoun Palestinian Prisoner Solidarity Network!

1 KOMMENTAR

  1. Rasmea Odeh must not be treated as a criminal
    when she is only telling the thrue about what is wrong in Israel and the inhumane treatment of Palestinians
    She have the right to speak free in a democracy

Lämna en kommentar