26 May, Borgholm: Demonstration for the Palestinian people

Saturday, 26 May
1:00 pm
Torget i Borgholm
Borgholm, Sweden
Facebook: https://www.facebook.com/events/223852675055505/

The Left Party in Borgholm and the Salam Cultural Association are organizing a demonstration for the Palestinian people. We will fundraise for aid to Gaza. Last autumn, over 100 marched in Borgholm in a protest against Trump’s declaration to move the U.S. embassy to Jerusalem. When the embassy was opened a few days ago, many Palestinians were killed and injured during protests. Let’s stand for justice and peace! Support the Palestinian cause.

Vänsterpartiet i Borgholm och Kulturföreningen Salam ordnar en manifestation i Borgholm för palestinas folk. Vi samlar pengar till Palestinagrupperna (opolitisk grupp) för hjälp till Gaza, med både insamlingsbössor och swisch.
I höstas vandrade drygt 100 nysvenskar genom Borgholms mörka gator i en tyskt protest mot Trumps avsikt att flytta ambassaden till Jerusalem. När ambassaden invigdes för några dagar sedan skadades många palestinier under protesterna. Vi tror att detta är en upptrappning snarare än en väg mot fred.
Låt oss stå för freden!
Kom och visa att vi stöder palestiniernas sak!