6 December, Ghent: Cafe Palestine – Free Mustapha

Thursday, 6 December
6:00 pm
Cafe Molotov
Voetweg 48
Ghent, Belgium
Facebook: https://www.facebook.com/events/413438769192134/

The political and social sciences group of Comac-Ghent organizes Cafe Palestine to show solidarity with the Palestinian people. Proceeds of the evening will benefit the Free Mustapha Awad campaign.

Speakers (8:00 pm)
Ludo de Brabander (Vrede vzw)
Matilde de Cooman (Comac-Ghent)

Food and Henna
Delicious and fresh falafel by Hashtag Falafel
Henna Treasure offers beautiful henna tattoos

Book stands
Book stands offer a wide selection of books on the Middle East and Palestine as well as Palestinian flags and keffiyehs.

Proceeds
The proceeds will benefit the Free Mustapha Awad collective. Mustapha is a Belgian artist unjustly imprisoned by Israel now. His legal fees are over 15000 EUR, and our proceeds will go to reduce this burden for his friends and family.

De basisgroep politieke en sociale wetenschappen van Comac-Gentorganiseert een Café Palestina. Op deze manier willen we het semester gezellig afsluiten, onze solidariteit tonen met het Palestijnse volk en enkele kenners van de solidariteitsbeweging aan het woord laten. #FreePalestine ️

De opbrengsten van de avond gaan naarAwad الحرية لمصطفى Free Mustapha عوض

➡️SPREKERS (20u)
Ludo De Brabander (Vrede vzw)
Matilde De Cooman(Comac-Gent)

➡️ETEN & HENNA
Er wordt overheerlijke en verse falafel gebakken door Hashtag Falafel
Henna Treasure voorziet de mogelijk om prachtige Henna tattoos te plaatsen.

➡️BOEKENSTAND (doorlopend)
Er wordt een boekenstand voorzien met een uitgebreide selectie van boeken over het Midden-Oosten en Palestina. Er zal ook de mogelijkheid zijn om Palestijnse vlaggen te kopen en Palestijnse sjaals(keffiyeh of Arafat sjaals genoemd).

➡️OPBRENGSTEN
De opbrengsten gaan naar ‎Free Mustapha Awad collectief. Mustapha is een Belgische artiest die op dit moment onterecht gevangen wordt gehouden door Israel. Er werd voor het hem een advocaat ingehuurd die meer dan 15000euro kost, hopelijk kan onze opbrengst deze last verkleinen voor zijn vrienden en famillie. #FreeMustapha