14 July, Tunis: Freedom for Georges Ibrahim Abdallah!

Saturday, 14 July
5:00 pm
French Embassy in Tunis
Avenue Habib Bourguiba

Tunis, Tunisia
Facebook: https://www.facebook.com/events/521957658207180/

The Tunisian Solidarity Committee for the Liberation of Georges Ibrahim Abdallah calls for a demonstration on 14 July to denonce the imprisonment of the struggler Georges Ibrahim Abdallah and to demand his release after 34 years of detention. This continues despite him being eligible for release since 1999 and a favorable decision for his release five years ago. Georges Abdallah is paying the price for his commitment to freedom, dignity and struggle for the right of peoples to self-determination. France remains a colonial France – Freedom for Georges Abdallah!

تدعو لجنة التضامن التونسية من أجل إطلاق سراح جورج ابراهيم عبدالله احرار تونس الى الحضور يوم 14 جويلية امام سفارة فرنسا للتنديد بجريمة اختطاف المناضل الفدائي جورج ابراهيم عبد الله و للمطالبة بإطلاق سراحه بعد مايزيد عن 34عام من الأسر التعسفي
جورج عبد الله لايزال مخطوفا في سجون فرنسا رغم انتهاء محكوميته ورغم صدور قرار افراج منذ 5 سنوات.
جورج عبدالله يدفع ضريبة انتماءه لخيار الحرية والكرامة والنضال من أجل حق الشعوب في تقرير مصيرها
كونوا في الموعد :فرنسا هي هي فرنسا استعمارية… الحرية لجورج عبد الله.