#MaskOffMaersk – Klipp banden med folkmordet, Maersk!

Detta är en översättning från Palestinian Youth Movements kampanjsida, Mask Off Maersk:

Palestinska ungdomsrörelsens kampanj Cut Ties with Genocide, “Klipp banden med folkmordet”, riktar sig mot Maersk, ett av världens största rederier och logistikföretag som direkt underlättar vapenhandel. Utan Maersk skulle Israel inte ha de vapen som krävs för sitt folkmord på palestinier i Gaza.

Vi manar Maersk att bryta banden med folkmordet!

Stöd kampanjen som organisation!

Stöd kampanjen som privatperson!

Håll dig uppdaterad!

Maersk är ett av världens mest lönsamma företag med pengar dränkta i över 40 000 palestinska martyrers blod. Vi kräver att Maersk bryter banden med Israel och avbryter sin delaktighet i folkmordet på palestinierna.

Sedan oktober har Maersk fraktat vapenkomponenter för mer än 300 miljoner dollar till stora vapentillverkare i USA – en fjärdedel av all frakt som identifierats med komponenter till Northrup Gruman, Woodward, Raytheon och Lockheed Martin i USA sker med Maerskfartyg. Minst 68% av Israels vapen skickas från USA. Maersk garanterar en snabb och stadig leverans av massaker och förstörelse i Gaza.

Logistikföretag, med Maersk i spetsen, är vapentillverkningens osynliga profitörer och gör folkmordet på palestinier till verklighet. Att störa Maersk stör oavkortat vapenflödet i dödens leveranskedja i folkmordet på palestinier.

Masken har fallit. Folket måste visa den verkliga kostnaden för stöd till folkmord.

Även om många kanske inte har hört talas om Maersk tidigare är det ett företag som i bakgrunden gör detta folkmord möjligt och kommer att fortsätta att skörda vinster när det väl är över. Maersks kapitalistiska girighet gör palestiniers liv försumbara så länge företagets resultat upprätthålls.

Vi måste pressa Maersk att avsluta sin relation med Israel som endast utgör en liten del av deras verksamhet men som betyder liv eller död för vårt folk.

Maersk, klipp banden med folkmordet! Cut Ties with Genocide! #MaskOffMaersk

MASKEN AV MAERSK – MASK OFF MAERSK

Instagram: https://www.instagram.com/palestinianyouthmovement
Twitter/X: https://x.com/palyouthmvmt
Facebook: https://www.facebook.com/Pal.Youth.Movement
Telegram: https://t.me/MaskOffMaersk
Mail: maskoffmaersk@gmail.com

INGA KOMMENTARER

Lämna en kommentar